Дженифър Лопес е готова да покаже всичко в името на обувките.53-годишната звезда

...
Дженифър Лопес е готова да покаже всичко в името на обувките.53-годишната звезда
Коментари Харесай

Дженифър Лопес е напълно гола в нова рекламна кампания

Дженифър Лопес е подготвена да покаже всичко в името на обувките.

53-годишната звезда показа нови фотоси от акцията на новата си сбирка обувки в колаборация с Revolve. На тях тя театралничи изцяло гола единствено по чифт обувки. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Frida (@fridajlover)

Това не е първият път, когато Лопес театралничи по този метод за рекламна акция. За рождения си ден предходната година актрисата показа свое видео, в това число кадър, на който е гола, за линията си JLo Body. Тя появи топлес и през декември за своя козметичен бранд. Снимките от кампаниите винаги са елегантни и доказателство какъв брой добре се грижи за себе си звездата, която е на 53 сияе повече от всеки път. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

Лопес приказва за това по какъв начин се вижда на 50 години по време на изявление през декември 2020 година с ELLE, до момента в който популяризира своята линия грижа за кожата.

„ Никога една жена не иска да чува, че изглежда страхотно за 50. Тя просто иска да чуе, че изглежда страхотно, без значение на каква възраст е. И за мен това е задачата на линията. Не желая хората да си споделят, че наподобяват страхотно за 60, 50, 40, 35-годишна жена. Искам хората просто да си споделят, че изглеждат невероятно. "

Тогава тя даде и един доста значим съвет на по-младите дами: „ Една от стъпките, за които бих насърчила всяка да прави, е да носи слънцезащитен крем всеки ден “
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)
 Всички визии на Дженифър Лопес от медения й месец

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР